Snížení z 4st na 2st

Dobrý večer ..vážený p.Krasa máme dceru které je 10.5 měli jsme přezkoumani PNP dcerka měla 4 st a dostala 2st..máme vrozenou vadu mozku..dmo kvadru... epilepsii..oční ušní vadu a TMR podle SPC ..podle posudkové komise zvládá orientaci .. komunikaci..osobní aktivity...péči o zdraví nezvládá vzhledem k věku podle p.posudkare ale započítal ji do zvládnutých ...proč to píši dcerka nemluví..řekne tak max 20 slov a jsou některá nesrozumitelná..psát neumí..neorientuje se v čase ani prostoru..doma neví jestli je v kuchyni či obýváku a zda je ráno nebo večer..sleduje videa na iPadu ale neví o čem jsou jen kouká ..hraje si se psem a kouká občas na Tv ..opět nevi na co kouka...je možné že dítěti s TMR a těžkou vadou nosného aparátu dají 2st...? Děkuji moc Eva mohu Vám poslat meilem ofocene rozhodnutí
 
Eva

Vážená paní Evo,

samozřejmě, že tak jak popisujete zdravotní stav Vaší dcery, nechápu, jak jí mohl být snížen PnP na II. stupeň. Doporučuji Vám, abyste okamžitě podala odvolání, které musíte podat do 15. dní od doručení rozhodnutí o snížení PnP. Odvolání se podává prostřednictvím ÚP, který vydal rozhodnutí o snížení PnP, ale adresuje se na Odbor odvolacích agend MPSV ČR, Podskalská 19, 128 02 Praha 2. Do odvolání napište, že nesouhlasíte z rozhodnutím o snížení stupně PnP, protože posudkový orgán nevzal v úvahu všechny okolnosti zdravotního stavu Vaší dcery. Připravte se na to, že odvolání trvá dlouho. Až podáte odvolání, pošlete mi v kopii všechny dokumenty na adresu v.krasa@nrzp.cz. Prosím, ale musíte mi popsat a připomenout o co se jedná. Nemohu si vše pamatovat. 


Rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na prohlédnutí reklam na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji. 

S pozdravem Václav Krása