PNP

VAŽENY PANE CHTĚL BYCH SE ZEPTAT MAME NA SINA DRUHY STUPEN PNP ALE TED V LISTOPADU MU TO SKONČILO BYL JSEM NA UČADĚ PRACE CHTĚL JSEM SI POŽADAT O PRODLOUŽENÍ PNP PANI UŘEDNICE MI SDĚLILA ŽE U DĚTI TO NORMALNĚ BĚŽI A BUDE TO BĚŽET I MIMU SINOVY ŽE PNP BUDEM NADALE DOSTAVAT DOKUD POSUDKOVY LEKAŘ NEVYPRACUJE POSUDEK ŽE NAM BRZY NĚKDO S UŘADU ZAVOLA A DOMLUVI SE SNAMI NA ŠETŘENI A MAM NA VAS DOTAZ U DĚTI JE AUTOMATYCKE ŽE SE PRODLUŽUJE PNP POKUD STAV NENÍ SLEPŠEN SINOVI JE 10LET MISLITE ŽE MU TO PRODLOUŽI DO 18ROKU DĚKUJI MOC KRAT ZA ODPOVĚD
 
RADEK

Vážený pane Radku,

postup úřadu považuji za nestandardní. Doporučuji Vám, abyste podali písemně doporučeným dopisem nebo přes podatelnu úřadu žádost o prodloužení výplaty PnP. V celém systému je neuvěřitelný nepořádek. Podle správního řádu je zahájeno správní řízení po doručení konkrétní žádosti. proto Vám doporučuji tento postup.

S pozdravem Václav Krása

Vážený pane,

rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohl Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.