odvolání

Vážený pane Krása,chci Vám poděkovat a vážím si vás co vše děláte pro lidi. A chtěl se vás zeptat na jednu otázku.Mám invalidní důchod III. stupně jsem po operaci dvou chlopní a mám nejtěžší stupeň Bechtěrevova nemoc a zažádal jsem si o příspěvek na péči leden 2018 a v červnu 2018 mi byl schválen, ale I.stupeň. A do 14 dnů jsem se odvolal. A ještě do dnešního dne jsem nedostal odpověď, zda mi byl navýšen příspěvek na péči.A kdyby mi to odvolání schválili a ten příspěvek mi byl navýšen z I. stupně na II. stupeň příspěvku na péči, dostal bych zpětně to navýšení od toho ledna 2018, kdy mi byl schválen nebo až od toho června 2018, když jsem se odvolal. Děkuji Vám moc za vaší odpověď a přeji Vám krásný den. František Vaško
 
František

Vážený pane Vaško,

děkuji Vám za uznání, kterého si velmi vážím. 

Pokud by Vám byl přiznán vyšší stupeň  příspěvku na péči, tak by Vám byl doplacen od data, kdy jste podal odvolání. Doporučuji Vám, abyste se dotazoval na Úřadu práce, jak je to s Vaším odvoláním. Je pravda, že odvolání se nyní vyřizuje hodně dlouho a když člověk otravuje, tak může věc urychlit.

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.