odbolani

zadame o pomoc pane kraso jak se k tomu postavili lékaři nemocnyho člověka to těsnou poruchu osobností a mentalni retardaci ohodnktilo 3 stupne na lehky stupen..1 stupen lehká závislost zbavit se cloveka nemocnyho gdr pise lekar psyatrie jako stav špatný nepriznivi to pomoci jinou odoubou.. potrebuje ve vsech potrebnich ukonu jako je pri zivitni situací gdr znojmo posudkovi lekar neboli lékařka cssz ohodnotila jako lehka závislost.. gde lékař psyatr pise z nálezu i z roku 2016 i 2017 verstvi nelez teska retardace nezlepsitelne zhorseni stavu lékařka podoudila za lehkou zavislost gde lekar psyatr nadale pise do nalezu nedobry trvali stav nelriznivi teskou poruchou osobností teskou retadaci se zbavilo nemocneho cloveka za lehkou zavislost nebolilehkou rezardaci posudtkovi lekar znojmo ohodnotil to na pokin uradu prace to...o prispevku na leci hde zahájilo rizeni bes jakeho na favku zneužívání posudek predesli bil platnosti do2019 si vibojobalo urad práce a uskodilo nemocnimu cloveku posidtkovim lekarem ohodnocen jako lehkou stupni zavislosti 1 co lrosim poate se mame bránit cekat na odvolani je dlouhé namitku jeste jednku aby lekari ossz brno znovu posoudilo zdravotni stav ztp2 stupni na trvalo a duchod 3 stupni zske na trvalo dekuji za vyjádření
 
vladimír olah

Vážený pane Olahu,

pokud Vám byl snížen příspěvek na péči, je nezbytné, abyste se do 15 dní odvolal. Odvolání musíte poslat do 15 dní od data doručení rozhodnutí o snížení příspěvku. Odvolání se podává prostřednictvím úřadu práce, který rozhodl o snížení příspěvku, ale adresujete jej na MPSV ČR, Odbor odvolacích agend, Podskalská 19, 128 02 Praha 2. Doporučuji Vám, abyte se obrátil na poradnu NRZP ČR, tel. 266753427, e-mail: poradnanrzp@nrzp.cz, kde Vám poradí, jak napsat odvolání.


S pozdravem Václav Krása

Vážený pane, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnoval Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.