Koncici pnp

Dobrý den,chtela bych se prosim zeptat,31.12.2018 mi skoncil pnp o dceru,v prosinci u me byly pani z Up,nyni cekam,az prijde nove posouzeni,zda bude pnp dceri nadale pokracovat a v jakem stupni.Zajimalo by me,dcera ma 2.stupen,je nezletila,do prace nechodim,dceru vozim denne 40 km vzdalene skoly,musim se jit prihlasit na Up,nez prijde dopis z Up,ze je vec uz vyrizena?Myslim to tak,ze kdyz napr,odejdete z prace,musite se do 8 dnu nahlasit Up nebo jdete do nove prace,me zkoncil pnp,at nemam potom problem,ze jsem nebyla nikde do noveho posouzeni hlasena kvuli zdrav.pojistovne?Dekuji moc za odpoved.
 
Radka

Vážená paní Radko,

doporučuji Vám, abyste se hned přihlásila na ÚP, protože řízení může trvat dlouho a Vám by vznikal dluh na zdravotním a sociálním pojištění. Takže nejlépe hned a na nic nečekat. 


S pozdravem Václav Krása

Rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na prohlédnutí reklam na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.