žádost o koupi auta

Dobrý den. Začátkem dubna jsem si podal žádost na koupi auta v Chomutově a do dnešního dne jsem dostal 2krát dopis že na tom pracují . Je toto možné ??? Vždyť takhle mohou posílat do nekonečna dopisy . Auto mám staré 20let a začátkem příštího roku mi končí technická . Nechci už dělat s tímto autem novou technickou prohlídku s takto starým autem . Asi v Chomutově od dubna žádají stovky lidí . Toto auto 20let staré jsem ojetá v roce 2005 a bylo staré 8let , neměl jsem potřebu kupovat po uplynutí doby kdy jsem mohl žádat znovu na koupi auta . Myslím že by měli v Chomutově vyměnit vedení protože si tam zřejmě dělají co chtějí a jak chtějí a co se jim zlíbí - protože kdyby to vyřizovali jak jim to přijde tak by to bylo vyřízené ???!!! Děkuji za odpověď . Přeji krásný den.
 
Zden?k

Vážený pane Zdeňku,

nejlépe by bylo, kdybyste mi poslal na adresu v.krasa@nrzp.cz informace o Vás, to je jméno, bydliště a spojení na Vás. Dále kopii žádosti, pokud ji máte a dopisy, které jste již poslal na Úřad práce, ale hlavně potřebuji kopie dopisů, které Vám poslal ÚP, že na tom pracují.  Mohl bych celou věc urychlit. 

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.