Přispěvek na Auto

Dobrý den,chtěla jsem se zeptát moje Maminka je dvadset roku na vozíčku.Dostala už třikrát příspěvek na auto,a v loni  2012 v Březnu uplynolo již pět let,tak nevím jestliže požáda o příspěvek na Auto jeslti ji to schváli ,a když ne tak měla by mít nárok na opravu toho původního Auta a kolik? A to šla Maminka k doktorovi na běžné vyšetření a propustily ji na vozíčku tak si umíte představit ten šok?Ale víte jak to chdí,že doktoří si napíšou do karty co chtějí,tak že jsou krytí ale vy jako člověk jste bezmocný.Tobych vám musela toho popsat více a poslat vám nějaké papíry z čeho by jste mohl něco vyčíst,ale jak člověk na to nemá tak nemůže dělat nic.Chtěli jsme tu doktorku žalovat ale jak říkam jak na to člověk nemá ,tak neuděla nic.Jestli by jste se chtěl podívat do těch papíru, tak bych vám je poslala,a jestli se dá něco stím dělat.I na to odškodné by měla mít právo co ji ta doktorka Mudr.Šviháková z Karviné  Hornické Nemocnici,tak jen tolik přejí hezký den.
 
Iveta Mockov?iaková

Vážená paní Mockovčiaková,

Vaše maminka si může opět požádat o příspěvek na nákup motorového vozidla. Formulář žádosti najdete na www.mpsv.cz. Vyplněnou žádost pošlete doporučeně na Váš ÚP nebo přes podatelnu úřadu.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní,rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se v souvislosti s neustálým snižováním podpory státu, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.