Nový dotaz

Jmse Robert Lacko a chtel jsem se zeptat co budu potrebovat ,abych ,abychom mohli si vyritit prispevek na zakoupeni motoroveho vozidla pro naseho syna.Dnes jsme byly zadost poodat,ale misto zadosti jsme dostali plno papiru  vypneni.Napriklad pul roku  zpet ohledne prace,papiry k vyplneni ohledne 3 dcer o studiu,pak zda maji sve ucty tak vypysy za Pul roku zpet,dale jak mame velky pozemek,cene papiry a cene obrazy atd.Nejsme si vubec jisti zda maji na to pravo ,aby jsme dostali nejaky prispevek.Prosim vas muzete mi napsat na mj email   lacko210@seznam.cz nebo tc 731369292 je to tc na pritelkyni ktera to vyrizuje.Dekuji a s pozdravem Lacko
 
Lacko Robert

Vážený pane Lacko,

přim posuzování nároku na zakoupení motorového vozidla se zjišťuje i majitková situace žadatele, ale měla by se zjišťovat jen do určité míry. Doporučuji, abyste všude uvedl, že máte finanční prostředky pouze na doplacení ceny vozu auta, pokud Vám bude přiznán příspěvek na nákup motorového vozidla. Cenné papíry a obrazy bych neuváděl, to nemá s touto věcí nic společného.

S pozdravem Václav Krása

NRZP ČR zahájila činnost Konta pomoci www.kontopomoci.cz, na kterém shromažďuje finanční prostředky na podporu projektů, které pomáhají osobám se zdravotním postižením. Aktuálním projektem je sbírka na elektrický vozík pro sedmiletou Klárku, které lékaři ve dvou letech diagnostikovali Spinální muskulární atrofii. Cílem je vybrat pro Klárku částku ve výši 180.000 Kč. Více o Klárce na www.klarcinblog.cz. Pojišťovny nechtějí přiznávat elektrický vozík dětem mladším deseti let.

Na konto pomoci můžete přispět různými způsoby. Můžete poslat jednorázový dar na sbírkový účet č. 248896031/0300 u ČSOB. Můžete přispět i trvalým příkazem určité částky, a to opět na stejný účet nebo si stáhněte zdarma na Appstore nebo Google Play aplikaci SEJF, zaregistrujte se a pouhými 4 kliknutími přispějte na sbírkový účet Konto pomoci. Bližší podrobnosti najdete na webu www.kontopomoci.cz.