Dotaz na úpravu motorového vozidla

  Dobrý den pane Kráso, již jste mi odpovídal ohledně vrácení poměrné části příspěvku na nové motorové vozidlo, které vlastním od roku 2013 a v roce 2018 si chci zažádat nově o příspěvek na nákup motorového vozidla s tím, že vrátím poměrnou část to jest 2/7 s částky kterou jsem obdržel. Ale nikde jsem se nedočetl a ani na to nikdo asi nepomyslel , že potřebuji nové ruční ovládání do nového vozidla.Jak to bude s financováním, popřípadě vrácením také poměrné částky?? Ale zákon to nikde neuvádí. Děkuji Vám za odpověď a jsem s pozdravem. S purný - Plzeň.
 
Spurný

Vážený pane Spurný,

je pravda, že tato věc není nijak zákonem upravena. Předpokládal bych, že režim bude analogický, jako u příspěvku na nákup motorového vozidla. Takže počítejte s tím, že budete muset vrátit i část tohoto příspěvku.

S pozdravem Václav Krása

Vážený pane, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnoval Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.