PNP KONTROLA

VAŽENY PANE KRASO PIŠI VAM S VELKOU PROSBOU O RADU.MAM SINA NA KTEREHO POBYRAM PNP VE DRUHEM STUPNI JE MU 10LET POSUDEK PNP MĚL DO LISTOPADU VČERA PŘIŠLA PANI S UŘADU NA KONTROLU ZA SINEM A PTALA SE JAKY VLASTNĚ MUJ SIN JE ANI SE NAK NEPTALA NA UKONY KTERE SVLADA SAMA JSEM ZAČALA MLUVIT ŽE SE SAM NEOBLEČE VĚCI SI SAM NENACHYSTA ORIENTAČNĚ SE NEDOVEDE SOUSTŘEDIT UKAZOVALA JSEM JI PAPIR KTEREM MI NAPSALA TŘIDNI UČITELKA JEHO CHOVANI VE ŠKOLE ŽE VLASTNĚ NEVIDRŽI U PRACE NEPLNI SI ZADANOU PRACI NEVYDRŽI SEDĚT PO PUL HODINĚ SI VYTAHNE KNIŽKU NA LAVISI SIN MA ADHD IMPULZIVYTA AGRESIVYTA VUČIM VĚCEM A VUČI DĚTEM NERESPEKTOVANI AUTORIT PSICHIATR KONSTAKONVAL OSOBNOST DISHARMONYCKYM VYVOJEM JEHO DIAGNOZA JE PORUCHY POZORNOSTI I CHOVANI F 60.1 UŽIVA RILEPTID,CONCERTA DALESNIŽENY INTELETEKT DO PASMAHLUBOKEHO PODPRUMĚRU IQ-72/,NESOUSTŘEDĚNI TAKHLE TO MA VE SPRAVACH PSICIATRIE V PEČI OD ROKU2009 PRAVIDELNE KONTROLI NAVIC JSME BYLI I NA KONTROLE PSICHOLOŽKY KTERA NAPSALA ZAVĚRNAMĚŘENE VYSLEDKY V INTEL.ZKOUŠKACH SE POHYBUJI V PASMU LEHKÉ MENTALNI RETARDACE VYSLEDKY NUTNO POVAŽOVATZA MENĚ SPOLEHLIVE VZHLEDEM K VYRAZNYMADHD PŘIZNAKUM S PRAKTICKEHO HLEDISKA JE NUTNO S TOUTOUROVNI POČITAT VZHLEDEM K MOŽNOSTEMŠKOLNIHOVZDĚLAVANI PRAKTICKEHO ŽIVOTA VE ŠKOLE DOPORUČUJIASISTENTAPEDAGOGA CHLAPEC NENI SCHOPEN SAMOSTATNEHO PLNĚNI ŠKOLNICH UKOLU.VYŽADUJE STALOU KONTROLU A VEDENÍ VE ŠKOLEABY VYUKA PRO NĚHO MĚLA VUBEC NĚJAKY EFEKT A DALE DOHLED VE ŠKOLE I DOMANUTNY S HLEDISKA BEZPEČNOSTI ABY SI NEUBLIŽIL NEBO NĚKOHO NAOPAK NEZRANIL TAKHLE TO NAPSALA PANI PSICHOLOŽKA ZAJIMA MĚ JESTLI MU TEN PNP DALE POBĚŽI.A TAKE ZDA MU ŠKOLA DA TOHO ASISTENTA PEDAGOGA?
 
MIRKA

Vážená paní Mirko,

Váš syn má nepochybně nárok na asistenta pedagoga, to však musíte vyřídit ve speciálním poradenském centru. Domnívám se, že PnP by mělo Vašemu synovi zůstat, ale počítejte s tím, že Vám jej nejprve zamítnou. Doporučuji po té se odvolat.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní,

rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.