Prosím o radu

DOBRY DEN,PANE KRASO CHTĚL BYCH SE ZEPTAT DOSLIŠEL JSEM SE ,ŽE V LISTOPADU MAJI URČITOU ČAST VYPLACET VE STRAVENKACH NA ŽIVOBYTI JA OSOBNĚ SI MUSÍM DOPLACET S PŘISPĚVKU NA ŽIVOBYTI BYDLENI NEBOT MI NENÍ PŘIZNANA CELA ČASTKA KTEROU PLATI K DOPLATKU NA BYDLENI TAKE POTŘEBUJI VOLAT TELEFONYCKY A TO URČITĚ NEBUDU PLATIT STRAVENKAMI DĚTI CHODI DO RUZNYCH KROUŽKU A TAM TAKY NEZAPLATIM STRAVENKAMI ANI JIZDENKU NA VLAK MISLIM SI ŽE LIDI ZAČNOU PRODAVAT STRAVENKY POD CENU ABY SI MOHLI ZAPLATIT OSTANI VECI KTERE NEJDOU PLATIT STRAVENKAMI OSOBNĚ PROJEZDIM K ODBORNYM LEKAŘUM KE KTERYM DOJIZDIM 25 KILOMETRU A MĚSICNE ME TO VYNDE I NA TŘI STOVKY NEHLEDĚ I NA TROLEJBUS.TO BUDE VELKEJ KOLAPS A MISLIM BYSNYS PRO ODKUPUJICI LIDI KTERE BUDOU KUPOVAT STRAVENKY POD CENU.AT TO RADĚJI VLADA ZRUŠI A STRAVENKY AT DAVA LIDEM KTEŘI CHLASTAJI NA ULICI A CELOU DAVKU ŽIVOBYTI PROCHLASTAJ .
 
Marek

Vážený pane Marku,

doporučuji Vám, abyste se dostavil na Váš úřad práce a jednal s nimi, abyste mohl dostávat peníze z hmotné nouze na ruku.  

S pozdravem Václav Krása

Vážený pane, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnoval Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.