dotaz

Dobry den,pane Krasa obracim se na Vas ohledne dotazu.Manzel pobira rentu z duvodu urazu pri autonehode.Jiz drive jsem vam o tom psala.Ted dostal formular s kooperativy na posouzeni zdravotniho stavu.Jeho lekarka mu tam zapsala vetu,ze jeho zdravotni stav nemuze posoudit zda by ho jeho nemoc(cirhoza jatry vyradila ci ne z prace i kdyby neutrpel uraz).Kooperativa mu zastavila rentu s tim,ze jeho zdr.stav posoudi soudni znalec.Muzeme zaslat pojistovne novy formular kde by lekarka vetu nezapsala?A musi pojistovna potvrzeni prijmout?Manzel zadny duchod na nic nepobira Dekuji za odpoved a prijemny den Monika
 
monika

Vážená paní Moniko,

lékařka, která psala zdravotní zprávu pro Kooperativu, Vašeho manžela svojí zprávou jednoznačně poškodila. Doporučuji Vám, vyžádat si od jiného lékaře jiné stanovisko a zaslat jej pojišťovně. Domnívám se však, že celá věc stejně skončí u soudu. Doporučuji Vám, abyste se bránili a nespokojili se s rozhodnutím pojišťovny.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, 

NRZP ČR zahájila činnost Konta pomoci www.kontopomoci.cz, na kterém shromažďuje finanční prostředky na podporu projektů, které pomáhají osobám se zdravotním postižením. Aktuálním projektem je sbírka na elektrický vozík pro sedmiletou Klárku, které lékaři ve dvou letech diagnostikovali Spinální muskulární atrofii. Cílem je vybrat pro Klárku částku ve výši 180.000 Kč. Více o Klárce na www.klarcinblog.cz. Pojišťovny nechtějí přiznávat elektrický vozík dětem mladším deseti let.

Na konto pomoci můžete přispět různými způsoby. Můžete poslat jednorázový dar na sbírkový účet č. 248896031/0300 u ČSOB. Můžete přispět i trvalým příkazem určité částky, a to opět na stejný účet nebo si stáhněte zdarma na Appstore nebo Google Play aplikaci SEJF, zaregistrujte se a pouhými 4 kliknutími přispějte na sbírkový účet Konto pomoci. Bližší podrobnosti najdete na webu www.kontopomoci.cz.