Odebrání průkazky ozp

Preji dobri vecer pane kraso chtěl bich se vás zeptat hesly je toto normální od roku mi bilo přiznáno ZTP průkazky 2stupne priznana od 2016mel sem prukazku na nastalo. Trvalé najednou v roce 2019 mi bila průkazka odebrana trpim postižením č spektra autizmu a mám napsáno od lékařů PSychiatrie,dlouhodobě nepříznivi zdravotní stav středně těžka as těská porucha osobností zniheno nic po měsíci si úřad práce znovu posoudit na lékařskou posudkovou komisi Třebíči gde vizadali muj zdravotní neboli znovu posouzení zdravotního stavu přeskočil posudkovi lékař 2 stupně na prvni stupeň je zajímavé píše OME posudkovi lékař ze sem nemocný trpim teskim autizmem a poruchy osobnosti. Silnimi fobiemi tresenim nemuzu chodit mám poruchu orientace bil mi odebrána prukszka ZTP v 2stupni bilo mi přiznáno 1 stupeň. Dekuji s pozdravem vlafimir
 
Vladimir

Vážený pane Vladimíre,

teď uje nutné, abyste co nejdříve podal odvolání, které musíte podat do 15 dnů od doručení rozhodnutí o snížení stupně průkazu. Do odvolání stačí napsat, že nesouhlasíte s rozhodnutím, protože Váš zdravotní stav, který je uveden v posouzení, neodpovídá skutečnosti. Odvolání musíte poslat prostřednictvím ÚP, který vydal rozhodnutí a adresovat jej musíte na Odbor odvolacích agend, MPSV ČR, Podskalská 19, 128 01 Praha 1.

Pokud bude třeba, obraťte se na poradnu NRZP ČR, poradnanrzp@nrzp.cz, nebo tel.: 266 753 427, kde by Vám pomohli s odvoláním.

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.