výhoda pro zaměstnavatele

Dobrý den pane Krása, chtěla jsem se informovat jakou úlevu bych "přinesla" zaměstnavali pokud by uplatnil, že mám psoriázu , psoriatickou artritidu a ID  II.stupně. V médiích proběhla inforrmace, že zaměstnavatel toto postižení může uplatnit k úlevám / výhodám. Děkuji Vám a přeji hezký den  Vondráčková    
 
Vondrá?ková

Vážená paní Vondráčková,

zaměstnavateli především pomůžete plnit povinné procento zaměstnávání OZP, které má každý zaměstnavetel povinné , pokud má více než 25 zaměstnanců. Každý zaměstnavatel musí zaměstnat 4 % OZP z celkového počtu svých pracovníků. zaměstnavatel dále na Vás může uplatnit slevu na dani, a to ve výši cca 2500,- ročně.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.