Renta

Dobrý den paní doktorko děkuji mnohokrát za vaši odpověd ale zeptám se znovu důsledkem pracovního úrazu jsem skončila v PID ten jsem měla na rok a ted po roce mi byl odebrán a nedali mi ani částečnej ten rok co jsem byla v plném důchodu tak mi šla renta. V zaměstnání mě přeřadili na jinou práci méně placenou než jsem měla před úrazem tak se chci zeptat jestli je zaměsnavatel povinen pořád mi dorovnávat mzdu do průměru na původní místo se vrátit nemohu. V současné době nemám přiznaný žádný důchod. Mnohokrát Vám děkuji za odpověd Zuza
 
Zuzana

Vážená paní Zuzano,

předal jsem Váš dotaz do poradny NRZP ČR paní doktorce Dreslerové.

 

S pozdravem

Václav Krása

Vážená paní,

 

k tomu, abych mohla odpovědět na Váš dotaz bych potřebovala  více informací.Vzhledem k tomu Vás žádám, abyste mi buď zavolala  na telefon níže uvedený a nebo poslala pomocí e mailu svůj a já Vám zavolám. K dispozici jsem dnes do 15.00 hodin a zítra od 11.00 do 16.00 hodin.

Jde totiž o to, zda,  i když vám byl invalidní důchod odebrán, máte či nikoli omezenu schopnost pracovat, to znamená, zda jste či nejste schopna pracovat v rozsahu,který zde byl před úrazem.

 

Zatím tolik a jsem s pozdravem.

 

 

 

JUDr. VÄ›ra Dreslerová

Poradna pro osoby se zdravotním postižením a seniory NRZP ČR

tel.: 266 753 422

e-mail: dreslerova@nrzp.cz

www.nrzp.cz/poradna

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR

Partyzánská 7, 170 00 Praha 7

 

 

Váš dotaz i odpověď na něj je po nezbytnou dobu uložen v poradně. Slouží výhradně pro potřeby poradny a ke zkvalitňování našich služeb. Žádné vámi svěřené informace nejsou poskytovány třetím osobám. Všechna data jsou chráněna v souladu se zákonem č. 101/2000 sb., o ochraně osobních údajů.

Pokud s ukládáním vašich e-mailů nesouhlasíte, informujete nás a vaše zprávy budou po zodpovězení vymazány.