přívýdělek

Dobrý den p.Krása,jsem od 1.listopada na úřadu práce a měla bych dostávat podporu,ale od 19.listopadu bych měla nastoupit na dohodu/brigádu/ na 6 hodinovou práci,mám i.stupen inv. důchodu, vypadá to možná tak na 2.měsíce,mám si dávat naněco pozor když jsem invalidní -jako nějaké odpočty nebo vůbec jak to je mockrát děkuji A.Zábojníková
 
Alena Zábojníková

Vážená paní Zábojníková,

měla byste ÚP nahlásit, že nastupujete do práce, protože po tu dobu Vám bude pravděpodobně zastavena výplata podpory v nezaměstnanosti. nemusíte se však ničeho obávat ve vztahu k Vašemu ID. Neměla byste mít žádné problémy z důvodu krátkodobé brigády.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.