Nový dotaz

Dobrý den pane Krása . Jsem CID a jsem zaměstnaná u firmy šest let . Firma náš pracovní post ruší chce nám dát výpověd dohodou a musíme přejít na živnostenský list.pokud na tyto podmínky nepřistoupíme tak mužeme odejít.potřebovala bych poradit za jakých podmínek by to bylo pro nás výhodné .Děkuji Vám za odpověd
 
Eva

Vážená paní Evo,

pokuid si nechcete dělat ŹL, v čemž já nevidím problém, tak pak je nejlépe, aby Vás zaměstnavatel propustil pro nadbytečnost. Máte tím zajištěno odstupnén a podporu v nezaměstnanosti. Pokud byste dala Vy výpověď nebo odešla dohodou, tak je to špatně.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se v souvislosti s neustálým snižováním podpory státu, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.