dotaz snad na odstupne

dobry den. mam dotaz.v roce2009 jsem onemocnel nakonec z toho byla rakovina dostal jsem id ale zamestnavatel me do dnesni doby nepropustil mel jsem smlouvu na dobu neurcitou budu mit 65 let a tak se ptam mam narok na nejake odstupne nebo nic. dekuji predem.
 
vavrusa pavel

Vážený pane Vavruško,

pokud pořád pracujete a zaměstnavatel Vás propustí z organizačních důvodů, máte nárok na odstupné. Pokud to bude ze zdravotních důvodů tak nárok na odstupné není.

S podravem Václav Krása

Vážený pane,

rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se neustálým snižováním státní podpory, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohl Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.