dotaz k odpovězenému dotazu

Vážený pane Kráso, děkuji za odpověď, z 20.8..Jen jsem asi pořádně nepochopila z Vaší odpovědi, jestli lze mít při HPP i DPP (DPČ),při ID 2.st a smlouva na HPP je na 2Oh týdně. Z Vaší odpovědi mi není jasné, jestli se jedná o kombinaci HPP+ DPP, nebo DPP+DPČ. Děkuji za laskavost.Zdravím a přeji vše dobré, Martina S.
 
Martina

Vážená paní Martino,

můžete kombinovat všechny druhy smluv. Pouze Váš pracovní úvazek z těchto smluv by neměl být větší než 1 úvazek  (celkově).

S pozdravem

Václav Krása

NRZP ČR zahájila činnost Konta pomoci www.kontopomoci.cz, na kterém shromažďuje finanční prostředky na podporu projektů, které pomáhají osobám se zdravotním postižením. Aktuálním projektem je sbírka na elektrický vozík pro sedmiletou Klárku, které lékaři ve dvou letech diagnostikovali Spinální muskulární atrofii. Cílem je vybrat pro Klárku částku ve výši 180.000 Kč. Více o Klárce na www.klarcinblog.cz. Pojišťovny nechtějí přiznávat elektrický vozík dětem mladším deseti let.

Na konto pomoci můžete přispět různými způsoby. Můžete poslat jednorázový dar na sbírkový účet č. 248896031/0300 u ČSOB. Můžete přispět i trvalým příkazem určité částky, a to opět na stejný účet nebo si stáhněte zdarma na Appstore nebo Google Play aplikaci SEJF, zaregistrujte se a pouhými 4 kliknutími přispějte na sbírkový účet Konto pomoci. Bližší podrobnosti najdete na webu www.kontopomoci.cz.