dotaz

Přeji hezký den.Mám přiznaný ID 1.stupně-těžká deformující sinistroskoliosa Th-L páteře o 6cm. Pracuji ve firmě již 7let jako uklízečka. Když jsem byla přijímána předložila jsem doklad od lékaře že nesmím tahat těžká břemena. Byla jsem ujištěná že nic těžkého tahat nebudu, neboť jsou na každém patře objektu popelnice na tříděný odpad. Nyní nám správa budov napsala že do těchto popelnic nemáme dávat tříděný odpad z kanceláří a vše odnášet mimo budovu do velkých kontejnerů. Dokonce nám již vytříděný odpad z jednotlivých pater donesla do šatny ať si to odneseme. Obracím se proto na Vás a prosím Vás o radu,jak toto nejlépe řešit? Moc Vám děkuji za odpověď. S pozdravem Zuzana S.
 
Zuzana

Vážená paní Zuzano,

doporučuji Vám, abyste zašla za vedením Vaší společnosti, a pokud nedojde ke zlepšení, tak se obraťte se stížností na inspekci práce, která má pracoviště v každém okresním městě. 


S pozdravem Václav Krása

Rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na prohlédnutí reklam na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.