DOTAZ

JSEM NA PN,ALE MĚLI V ÚMYSLU MĚ VYHODIT Z PRÁCE.PODEPSALA JSEM VÝPOVĚĎ,ALE POŘÁD JSEM NA NEMOCENSKÉ. MĚL TEDY DNESKA JIŽ BÝVALÝ ZAMĚSTNAVATEL PRÁVO MĚ VYHODIT?ASI JSEM UDĚLALA VELKOU HLOUPOST,ŽE JSEM TO PODEPSALA.Z TOHO UŽ TEDY VYCHODISKA JIŽ NENÍ. MÁM NAMYSLI TŘEBA NĚJAKÉ ODSTUPNÉ ,NEBO NĚJAKÉ JINÉ ŘEŠENÍ.                            DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ
 
KV?TA

Vážená paní Květo,

to jste udělala velikou chybu, že jste podepsala výpověď z pracovního poměru v době Vaší pracovní neschopnosti. Bohužel s tím teď užř nic nenaděláte.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.