zamítnutí odvolání zvýšení PnP

Dobrý den, otci byl zamítnut příspěvek na péči 4.stupne (tz.ma 3.stupen). V odvolání jsem předkládala vyjádření gerontologie/psychiatrie a neurologa. Posudkovy lékař ho bodoval na 7 bodů z deseti. Neuznal b+d. Podle LPK je osobou schopnou se obsloužit, nakrájet stravu, orientovanou mi místem a časem - což není pravda. A to lékaři LPK potvrdili i zprávy v odvolání. Neakceptovali to. Jak teď dál? Je nějaké odvolání? Nebo to podat k soudu. Otce šidí, stačí si ji na týden vzít do nemocnice, sami uvidí, když si myslí že lžu, jak je na tom. Děkuji Pospíšilová
 
Pospíšilová

Vážená paní Pospíšilová,

nyní jenezbytné, aby Váš otec podal ve lhůtě 60 dní správní žalobu proti rozhodnutí o zamítnutí jeho odvolání ve věci PnP. Odvolání se podává na Krajský soud a neplatí se žádné poplatky ani otce nemusí zastupovat advokát.

Do odvolání napiště větu, že posudkový orgán pochybil v tom, že nevzal v úvahu všechny okolnosti zdravotního stavu Vašeho otce. Přiložte kopii rozhodnutí. Připravte se také na to, že Správní soud může trvat poměrně dlouho a žaloba nemá odkladný účinek.

 

S pozdravem Václav Krása


Budu rád, pokud mi rozkliknete reklamu na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Děkuji