žádost

Dobrý den, poslala jsem dotaz, kde jsem uvedla celé jméno, adresu i telefon. Prosím Vás, pokud bude můj dotaz uveřejněn, aby tam tyto údaje nebyly zveřejněny. Děkuji mockrát. Miluše Spíchalová
 
Miluše Spíchalová

Vážená paní Spíchalová,

odpovídám Vám tady na tento dotaz, právě aby nebyly zveřejněny Vaše údaje.

Nevidím žádnou souvislost s tím, že musíte bydlet s vašimi rodiči, abyste měla nárok na vdovský důchod. Přechodné bydliště již neexistuje. Péči můžete poskytovat Vašim rodičům, i když máte trvalé bydliště jinde, stačí se nahlásit na ÚP jako hlavní pečující osoba.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se v souvislosti s neustálým snižováním podpory státu, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.