Stížnost na posudkového lékaře OSSZ

Moc Vás zdravím p. Kráso, Můj syn (10 let) má Aspergerův syndrom, nyní v posouzení zdrav. stavu u Pnp jsme podávali 2.námitku,jelikož mu odebrali z uznaných oblastí oblast osobních aktivit (museli totiž zařadit péči o zdraví, jelikož je nově medikován) a uznat i tuto oblast by znamenalo navýšit na 3.stupeň Pnp, což se jim samozřejmě nepozdává. Chtěli jsme osobní schůzku, která proběhla, ale to, co se tam odehrálo nechci popisovat. Chceme proto podávat stížnost na posudkového lékaře OSSZ. Můžete mi prosím poradit, co všechno by měla stížnost obsahovat, příp. odkaz, kde bych mohla nahlédnout, jak to má asi vypadat? Moc Vám děkuji za odpověď, Jana
 
Jana

Vážená paní Jano,

žádný formulář, ani žádný vzor stížnosti není.

Prostě napiště stížnost, popiště svými slovy co se stalo a že žádáte, abyste byla vyrozuměna o tom, jak stížnost byla projednána a jaká byla opatřena opatření. Doporučuji stížnost podat na ředitele posudkové služby MUDr. Miroslav Bosák, ředitel odboru posudkové služby, ČSSZ, Křížová 25,  155 00 Praha 5.

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.