prispevky

dobry den,chci taky reagovat na prispevky v danem terminu.v mesici cervenci me dosel prispevek na peci az koncem mesice.v mesici srpnu medosel prispevek na zacatku mesice,nejak kolem 10.8,,,,,prispevek nazivobyti me chodi 13.kazdy mesic....dneska je 13 a penize nikde.tak me prosim vysvetlite jak tomu mam rozumet.nektery mesic aj kdyz mam podane formulare,me davky neprijdou vubec.tak pak me dojdou vsechno naraz.s pozdravem lenky
 
lenka

Vážená paní Lenko,

doporučuji Vám, abyste se dostavila na ÚP a podala si stížnost a požadovala, abyste peníze dostávala v termínu.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.