příspěvek pro osobu ZTP/P

Dobrý večer. Jsem zdravotně postižený ( ZTP/P )Za září 2012 jsem nedostal příspěvek a mám proto finanční potíže. Vrátil jsem se nedávno z pobytu na Slovensku a mám uhradit inkaso, roční vyrovnání elektriky, pojistné za auto ap. Je toho najednou moc a já nevím jak to uhradit. To je můj vůbec první dotaz Je toho víc co mně trápí. ( Jen namátkou nechápu proč třeba mi chodí složenka na příspěvek pro ZTP/P za pár dni nová - příspěvek na mobilitu. Přitom odesílatel je totožný. To je racionální a nejsou to vice náklady ? Nehledě na to že musím dvakrát za sebou jít na poštu. S pozdravem
 
Jozef Lux

Vážený pane Luxi,

ÚP přechází na nový způsob zpracování dat. Všichni slibovali, že všechny dávky budou vyplaceny do konce měsíce září. Pokud  neobdržíte peníze do konce příštího týdne, ozvěte se mi a začneme důrazně reagovat.

S pozdravem Václav Krása

Vážený pane,

rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohl Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.