Příspěvek na péči

Dobrý den, dne 31.10 2018 nám skončil PnP ve stupni II.. Tento měsíc už nebyl vyplacen. Ale minulý měsíc došel až 17.10.2018. Mám se nějak připomínat nebo oni sami zahájí nové řízení. Mockrát děkuji. Martina Havlíčková.
 
Martina Havlí?ková

Vážená paní Havlíčková,

Vaší otázce moc nerozumím. Píšete, že Vám skončila výplata PnP, ale nepíšete z jakého důvodu. Pokud je to proto, že termín výplaty byl takto stanoven, nebo to bylo na základě nového posouzení. Pokud uplynul termín přiznání PnP, tak měl ÚP z moci úřední zahájit řízení o prodloužení, ale Vy jste měla již v létě požádat o prodloužení výplaty. Pokud Vám byl PnP zastaven na základě rozhodnutí o odebrání příspěvku, musíte se do 15 dní odvolat. Jinak je logické, že pokud byl termín výplaty PnP stanoven na konec října, nemůže bý vyplácen v listopadu. Doporučuji Vám, abyste okamžitě kontaktovala ÚP. 


S pozdravem Václav Krása

Rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na prohlédnutí reklam na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.