Příspěvěk na péči

DOBRÝ DEN PANE KRÁSA,NEJPRVE SE OMLOUVÁM,ŽE VÁS OTRAVUJI,ALE MÁM JEDEN DOTAZ. MÁM SYNA 12 ROKŮ A JE JIŽ 3 ROKY DIABETIK.POBÍRALA JSEM NA NĚJ PŘÍSPĚVĚK NA PÉČI A NYNÍ MI BYL ZAMÍTNUT,KDYŽ PROBĚHLO NOVÉ ŠETŘENÍ O PRODLOUŽENÍ.SYN BOHUŽEL MÁ STÁLE KOLÍSAVOU GLIKÉMII,TEDY DÍKY TOMU ŽE UJÍDÁ,ALE STEJNĚ SNÍM MUSÍM BÝT DOMA A DO ŠKOLY ZA NÍM CHODÍM DOHLÍŽET,KDYŽ SI PÍCHÁ INZULÍN.PANÍ KTERÁ MI TO VYŘIZOVALA NAD TÍM SAMA KROUTÍ HLAVOU PROČ MI TO NA POSUDKOVÉM ZAMÍTLI.BUDU SE ODVOLÁVAT ALE CHTĚLA BYCH VĚDĚT JESTLI SI MYSLÍTE ŽE MI PŘÍSPĚVEK NA PÉČI ZNOVU OBNOVÍ A JAK DLOUHO TO TRVÁ.DĚKUJI MOC ZA ODPOVĚĎ PETRA MIKOVÁ DOMAŠÍN Odesláno z telefonu s Windows 10
 
Petra

Vážená paní Miková,

opravdu nemohu vědět, zda Vám bude PnP vrácen, ale v každém případě doporučuji, abyste podala odvolání. Odvolání se podává prostřednictvím ÚP, který vydal rozhodnutí a adresuje se na odbor odvolacích agend MPSV ČR, Podsklaská 19, 128 01 Praha 2. Do odvolání napište, že posuzující orgán nevzal v úvahu všechny okolnosti zdravotního stavu Vašeho syna. problém vidím v tom, že posudkový orgán pravděpodobně došel k názoru, že Váš syn si již dokáže ve svém věku připravit jídlo a píchat si inzulín. Je potřeba se na tyto věci soustředit.

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.