Prispevek na peci

Dobry vecer pane Kraso opet se navas obracim uz ste mi 2pomohl a nesmirne si toho moc vazim chci se poradit mam dceru 18letou a ma stredne tezkou az hlubokou nebtalni retardaci a s pripevku na peci z 8.000kc me dali na 1 stupen na 800kc ze ma lehkou zavislost tudiz musim cekat na rozhodnuti abych se mohla odvolat sem stoho strasne moc smutna a jak mame zit z duchodu z 9.300+800 na celi mesic prispevky od statu zadny bepobiram a najem platim 5.800kc nevim si uz rady sem stoho zoufala predem vam dekuji pane Kraso. S pozdravem Sarkoziova
 
Katerina

Vážená paní Kateřino,

do doby, než se vše vyřídí kolem příspěvku na péči byste mohla požádat o příspěvek na bydlení, protože náklady na Vaše bydlení jsou pravděpodobně vyšší než 30 % příjmů společně posuzovaných osob.  O tuto dávku se žádá na Úřadu práce. Upozorňuji Vás, že po rozhodnutí o snížení PnP je nezbytné se do 15 dnů odvolat, a to zásadně prostřednictvím Úřadu práce, který tak rozhodl. Odvolání budete adresovat na Odbor odvolacích agend MPSV ČR, Podskaská 19, 128 01 Praha 2.

Doporučuji Vám, abyste přiložila lékařskou zprávu o tom, že Vaše dcera má středně těžkou a hlubokou mentální retardaci. připadá mi to divné, že by došlo k takovémuto poklesu příspěvku.

S pozdravem Václav Krása

Budu rád, pokud mi rozkliknete reklamy na mém webu. Děkuji