pnp atopicky exem a rozsahla alergie a bezvajecna dieta

dobry den pane krasa mam na vas dotaz ted bude mit syn nove setreni jestli ma narok znova na prispevek na peci ma rozsahli atopicky exem po celem tele a prokrizenou alergi a k tomu bez vajecnou dietu a chtela jesm se zeptat jestli by mohl dosahnout  stupne protoze musim mu pripravovat dietni rezim dale hygienu  musime dodrzovat peclive musim mu vysouset poradne cele telo a take mu musim podavat leky a masti a co se tyce osobnich aktivit tak nemuze vykonavat sportovni akce  ani plavani a hry na pisku na slunci a skoly v prirode jestli bych tak hle to mohla oduvodnit az bude nove setreni a budou se mi ptat  dekuji ptredem za odpoved
 
jana

Vážená paní Jano,

domnívám se, že je nezbytné, aby Váš syn měl tvrvaklý dohled druhé osoby a tudíž by mu měl být přiznán PnP. Pokud neuspějete, doporučuji Vám, abyste se odvolali, případně podali správní žalobu.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.