pnp

Dobrý den pane Kráso,dne 16.6.2012 jsem podala odvolání o nepřiznání PnP,a do dnešního dne jen marně čekám.Co mohu dělat.Už je toho tolik co lidé jen nadávají a vzbuřují se že mám obavy že něco nastane.děkuji Eva
 
Eva

Vážená paní Evo,

nedivím se, že spousta lidí je nespokojena, když řada věcí nefunguje. Doporučuji Vám, abyste  vytrvale "otravovala" Váš úřad práce. Můžete se také obrátit se stížnosti na GŘ ÚP pana Jiřího Kubešu jiri.kubesa@uradprace.cz. Musíte být vytrvalá.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, 

rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.