pnp a OSVČ

Dobrý den pane Krása  při pročítání  dotazů  se ani někdy nedá věřit ,že posudkový lékaři se k lidem takto chovají  a lidem říkají ,že jeje nic nezajímá atd . Mohl by jste každému říci kdo pude k pk  aby si celí rozhovor nahrál . Na nahrávce  by měl zaznít také datum ajména všech přísedících .Takto legálně pořízená nahrávka se jistě dá použít  pro případnou stížnost atd . MiMinimálně si  dá pk pozor na pusu a nebude se k lidem chovat arogantně .  Věřte ,že je nahrávání rozhodí a  nebudou si tak jistí .  Mám na Vás také dotaz  je možné když jsem v id III   a mohu pracovat za mimořádných podmínek  si založit živnostenský list ? Také pobírám pnpIII  nemohou  mi pnp sebrat když bychsi vydělával jako OSVČ . dĚKUJI .  
 
Odvá?ka

Vážený pane Odvářko,

pokud si lidé budou legálně nahrávat jednání posudkové komise, tak mi věřte, že jednání bude probíhat korektně a posudkový lékař se bude chovat bez problémů.

Pokud jde o Váš dotaz, pokud můžete pracovat za mimořádných podmínek, můžete si založit živnostenský list. Ľ nemá žádný vliv na stupeň PnP. nemusíte se ničeho obávat.

S pozdravem Václav Krása