Odvolání proti rozhodnutí o průkazu ozp

Dobrý den p.Krása 2.ledna letošního roku jsem se odvolal proti rozhodnutí o vydání průkazu ztp a to z důvodu že posudková lékařka ossz ostrava si nevýžadala zdravotní dokumentaci k mému případu a napsala posudek podle zdravotní dokumentace staršího data které byly na ossz k dispozici.Dle mě udělala p.doktorka chybu jelikož neposuzovala podle momentálního zdravotního stavu a ve staré dokumentaci není z května 2017 nemohla být ani zmínka o nemoci která byla diagnostikováná až v září 2017.Jedná se o to že to trvá 7,5měsíce a stále se nic neděje vím že je málo posudkových lekářů ale trvá to fakt dlouho a pokud podám stížnost na nečinnost zda si tím neubližím?Děkuji
 
JI?Í MUŽÍK

Vážený pane Mužíku,

 doporučuji Vám, abyste se několikrát připomněl na Úřadu práce, který by měl mít informace o průběhu Vašeho odvolání. Je potřeba je pořád trochu otravovat jinak jsou úředníci velmi pomalí.

S pozdravem Václav Krása

Vážený pane, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnoval Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.