odvolání a jeho neuspěch

vše dobré v novém roce 2014 vám přeji.prosím o radu.podala sem odvolání proti přiznanému 1 stupni pnp na syná.kde jsem žádala o vyšší příspěvek .marně naopak mi ho celý vzali.syn trpí těmito poruchami.atypický autismus,adhd,poruchy opozičního vzdoru.labilita,epilepsie,tiková porucha,nizká funkce štítné žlázy,vysok cholestelor,vysoká cupremie drží jaterní dietu,vysoky krevní tlak s kterým se léčí.steatosa jater.astma.alergie roztoči bříza pyl a 66%trav..BERE 12 LÉKU DENNĚ.+2stříkatka na astma.nikdy nebyl na vyletě nezvládl byt přes noc často nemocný časta hospitalizace.operovan slepé střevo srůsty.bere léky na uklidnění.časté laryngitidy.nosí brýle.má psychické problémy.myslíte si jako já .že když mu nepřidaly mněli mu alespoň nechat ten 1 stupeň?copak mám dělat posudek je do května odvolAT SE NEJDE MA´M PODAT NOVOU ZPRAVU,VÍTE DETI S ADHD MAJ ´PNP2.AMY TAK NEMOCNÍ A STANESE NÁM TOTO PROSÍM PORADTE MI CO MÁM NEBO NEMÁM UDĚLAT.DĚKUJI PROČ SE U AUTISMU NEHODNOTÍ ORIENTAĆE KDYŽ JE TO VLASTNĚ HLAVNÍ RYS.A ONI TO NESCHVALUJI,JE TO BORDEL .HODNĚ ZDRAVÍČKA  LENKA VRÁBELOVÁ
 
lenka vrábelová

Vážená paní Vrábelová,

od 1. 1. 2014 je účinná novela zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, kde je v § 34 uveden autismus jako jedna z diagnóz pro přiznání PnP. Doporučuji Vám podat novou žádost o PnP, nebo také můžete podat správní žalobu, pokud rozhodnutí o zamítnutí odvolání není starší než dva měsíce. Správní žaloba se podává ke krajskému soudu, neplatí se poplatky a nemusí Vás zasupovat advokát.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, 

NRZP ČR zahájila činnost Konta pomoci www.kontopomoci.cz, na kterém shromažďuje finanční prostředky na podporu projektů, které pomáhají osobám se zdravotním postižením. Aktuálním projektem je sbírka na elektrický vozík pro sedmiletou Klárku, které lékaři ve dvou letech diagnostikovali Spinální muskulární atrofii. Cílem je vybrat pro Klárku částku ve výši 180.000 Kč. Více o Klárce na www.klarcinblog.cz. Pojišťovny nechtějí přiznávat elektrický vozík dětem mladším deseti let.

Na konto pomoci můžete přispět různými způsoby. Můžete poslat jednorázový dar na sbírkový účet č. 248896031/0300 u ČSOB. Můžete přispět i trvalým příkazem určité částky, a to opět na stejný účet nebo si stáhněte zdarma na Appstore nebo Google Play aplikaci SEJF, zaregistrujte se a pouhými 4 kliknutími přispějte na sbírkový účet Konto pomoci. Bližší podrobnosti najdete na webu www.kontopomoci.cz.