nemoc s eplepsi

Dobry den pane Karasa ,chtela sem se zeptat  moje cera prodela epilticky zachvat prubezne ma eilepsi uz rok je prospech se ve skole s choris  neustale mi volaji ze skoly ze ma hrozny bolesti hlavy ze se klepe uz i pani  ucitelka chtela jit sni lekari neustale musim  byt na telefonu  nemuzu si najit ani zamnestnani uz trikrat jsem prisla ozamnestnani kuli tomu ze mi volali ze skoly abych si prisla pro ceru .chodime na nerologi na decke psichiatrum  je hrozne stekla bere i prasky na nervy ina  epilepsi nevym si cim rady zadala sem na prispek na peci  bylo mi receno ze ma dlohodoby zravotni optize epilepsi ze musi mit do hlet  ale zamitli mito .dekuji
 
Renata Ferkova

Vážená paní Ferková,

doporučuji Vám znovu požádat o PnP, žádost podala doporučeným dopisem nebo přes podatelnu úřadu. Pokud Vám opět odmítnou žádost, pak se odvolejte, a pokud byste znovu neuspěla, obraťte se na mne, poradím Vám další postup. Bylo by dobré, kdyby dcera byla delší dobu nemocná na lůžku.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.