KONTROLA U PNP

VAŽENY PANE TED V LISTOPADU MI PODLE POSUDKU LEKAŘE POSUDKOVE SLUŽBY KONČI PLATNOST PNP NA SINA V DRUHEM STUPNI BUDU POBYRAT PNP NADALE NEBO MI BUDE POZASTAVENEJ AŽ DO PRODLOUŽENI MAM ZAŽADAT ZNOVU NEBO PČINDOU ZAS NA ŠETŘENI SE SOCIALKY JAK TO VLASTNĚ JE??CO MAM DĚLAT?DĚKUJU ZA ODPOVĚD
 
ALEŠ

Vážený pane Aleši,

je potřeba, abyste zažádal o prodloužení výplaty PnP. Pokud zažádáte nyní, tak Vám bude pravděpodobně po dobu správního řízení pozastavena platba PnP. Pokud však se žádostí uspějete, tak vzhledem k tomu, že žádáte včas, tak by Vám byl příspěvek doplacen a vlastně by byl vyplácen kontinuálně dál. Počítejte s tím, že bude provedeno sociální šetření. Žádost Vám doporučuji podat poštou doporučeným dopisem nebo přes podatelnu ÚP s potvrzením.

S pozdravem Václav Krása

Vážený pane,

rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohl Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.