DOTAZ SOC.ŠETŘENÍ.

DOBRY DEN CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT PŘI ŽÁDOSTI O PŘÍSPĚVEK NA PÉČI MUŽE SOCIÁLNÍ PRACOVNICE ŽÁDAT ŠKOLU NAPŘ.TŘÍDNÍHO UČITELE O SPRÁVU ŠKOLI MÍSLÍM SI ŽE NE....VMÉM PŘÍPADĚ SE TAK ALE STALO COČ MI PŘIPADNE NESMYSL ABY SOC.PRACOVNICE CHTĚLA PÍSEMNĚ SE ŠKOLI POSUDEK COPAK TA UČITELKA MUŽE VĚDĚT URČITĚ SE NEPOSUZUJE U PŘÍSPĚVKU NA PÉČI PROSPĚCH NEBO CHOVANÍ ŽAKA NA ZAKLADĚ UČITELA VZHLEDEM TOMU ŽE SYN MÁ TĚŽKOU PORUCHU ADHD TAK JSME S PANI UČITELKOU JAKO ŽE NA NOŽE,COPAK TA UČITELKA ZAS TAK AŽ TOHO NEVÍ ŽE SYN NEZVLADA NĚKOLIK UKONU NAPŘ.OSUŠIT SE ŘADNĚ SI OPLACHNOUT VLASY NACHYSTAT SI VHODNÉ OBLEČENÍ A JINÉ TO PŘECE S PANI UČITELKOU NIKDY SEM NEŘEŠILA TAK CO SE ONA MA CO VYJADŘOVAT A JEŠTĚ MĚ OBEŠLI I SOC.PRACOVNICE I PANI UČITELKA A ANI MĚ SOC.PRACOVNICE NESDĚLILA ŽE O NĚCO TAKOVEHO BUDE ŽADAT ŠKOLU...DOZVĚDĚLA JSEM SE TO AŽ JAK SEM NAHLÍDLA DO SPISU .MAM NA VÁS DOTAZ MOHU TO NAK NAPADNOUT JE TO VUBEC MOŽNE ABY TAKHLE POSTUPOVALA SOC.PRACOVNICE? TO JE JAKO KDYBY U STARŠICH OSOB KTERE SI ŽADAJI O PŘISPĚVEK NA PEČI JAKO KDYBY OBCHAZELI SOUSEDY.....CO SI OTOM MISLÍTE.DĚKUJI VAM ZA ODPOVĚD A PŘEJI HEZKY DEN.
 
Pavlina

Vážená paní Pavlíno,

při sociálním šetření se zjišťuje schopnost zvládání jednotlivých úkonů, a to nejen doma, ale také mimo přirozené sociální prostředí. To znamená, že sociální pracovnice se asi může zeptat ve škole, jak žák zvládá úkony ve škole.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovala Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.