Dotaz prosím o radu.

Vážený pane Kráso mám velkou prosbu o radu syn 16.let byl slovně napaden a následně pěsti udeřen do obličeje.Cizi osobou klukem starsim o tři roky .Dle mého názoru byl asi sfetvany ale to nevim.Obratils jsem se tdn drn na policii po telefonu a následně i osobně.Policiste si oznámení pssl propiskou na papppir následně jsem se synem zajela na pohotovost na rengen .Syna na druhy ddn bolelo ucho hlava oko natekle ktere nemoze otevřít.Opet sem zašla na policii aby se synem sepsali zapis tak se ale nestalo bylo mi receno ze to bude resit prestupkova..Je tskovy spusob vůbec možný Domnívám se ze semnou nebo se synem mli udelat zspis hnet a ne az 13 tyho.Prosim o radu já osobně sx myslym že tu ohle bx měl řešit vyssi organ a ne prestupkova to prece pak ten clovek muze delat opakovsne.Jen tak prit k nekomu nadavat a naslen se uderit pes tu i.Syn ma celi oko natekli a modry i oblicej natekli Prosm o radu drkuji moc.
 
Anna

Vážená paní Anno,

pokud se nejedná o trvalé následky, nebo o takové poškození zdraví, jehož následkem by byla hospitalizace, tak skutečně by měla případ řešit přestupková komise. Přesto můžete podat podnět na Generální inspekci bezpečnostních sborů, aby případ přešetřili. Možná by to bylo dobré, pokud osoba, která Vašeho syna udeřila byla starší 18 let.


Rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na prohlédnutí reklam na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji. 

S pozdravem Václav Krása