dotaz na ziskani nejakeho dokladu o invalidite

;dobry den trpim od malicka  touretem syndrom stav se zhorsuje po  klistovych encefalitidach  ktere jsem prodelal 2 krate.. mam take peklo ze zady ty se leci jiz 20 let . viz  ct tomograf.   mam  invaliditu 3 stupne a bojim se o neco zazadat..dalsi nemoci se  pridavaji  ,,mohu  o neco zadat nevim  diky  josef sustr 
 
pepa sustr

Vážený pane Šustře,

doporučuji Vám, abyste si požádal na ÚP o průkaz ZTP. Formulář žádosti najdete na www.mpsv.cz. Současně, pokud potřebujete nějakou pomoc s vlastní obsluhou, si můžete na ÚP požádat o příspěvek na péči. Postup je stejný jako u průkazu.

S pozdravem Václav Krása

 

Vážený pane, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se v souvislosti s neustálým snižováním podpory státu, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohl Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.