Zamíntnutí příspěvku na auto.

Dobrý den, dnes nám byl zamítnut příspěven na auto. Moje matka žálada na příspěvek na auto. Moje matka ma vrozenou luxaci obou kyčelních kloubů. Obě kyčle ma po TEP kyčle. V jednom kyčelním kloubu má velký zanět. V další léčbě matku čéká vyndání kyčelního koubu nebo amputace v kyčli. Dale matka trpi velkou bolesti v oblasti bederní patěře a v kyčli. Na bolest bere silné analgetika i opiaty. Mobilita je velmi omezena z důvodu velkých bolesti v kyčelnm kloubu a v oblasti bederní páteře. Mohybuje se pouze o dvou francouzských holi nebo o chodítku. Není schopná ujít delší vzdálenost. Od 18 let ma průkaz ZTP. K lékaří dojíždí každy týden ale i dle potřeby častěji. Chtěl jsem se zeptat co máme dělat. Předem děkujeme za radu. Havlín
 
František

Vážený pane Havlíne,

doporučuji, abyste podal odvolání proti rozhodnutí o zamítnutí žádosti. Odvolání se adresuje na odbor odvolacích agend MPSV ČR, Podskalská 19, 128 01 Praha 2. Odvolání se však podává prostřednictvím ÚP, který rozhodl o zamítnutí žádosti.

Odvolání musíte podat do 15 dnů od doručení rozhodnutí. Do odvolání v zásadě uveďte to, co jste napsal v dotazu. Hlavně výrazně napiště, že se odvoláváte proti rozhodnutí, které by bylo nejlépe přiložit v kopii k odvolání.

S pozdravem Václav Krása

Budu rád, pokud mi rozkliknete reklamu na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Děkuji