prispevek na zakoupeni vozidla

Dobry vecer pane Krasa tak příspěvek na zakoupeni vozidla mi byl priznan posudkovou komisi MPSV az na potreti pokus.Ted cekam jakou castku mi UP prizna mam nizky duchod jsem zvedav jaka castka to bude.Chci se zeptat kam se obrátit kdybych s castkou nesouhlasil .Pane Krasa chci vedet mam přiznanou i upravu me bude priznana ta castka co jsem uvedl do zadosti  
 
David Jokver

Vážený pane Jokvere,

pokud nebudete souhlasit s částkou, tak můžete podat odvolání, a to přímo k MPSV ČR,

Odbor odvolání a správních činností nepojistných dávek, MPSV ČR, Podskalská 19, 128 01 Praha 2.

Obdobně můžete postupova i v případě dávky na úpravu motorového vozidla.

S pozdravem Václav Krása

 

Vážený pane, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se v souvislosti s neustálým snižováním podpory státu, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohl Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.