Prispevek na auto

Dobry den,potrebovala bych poradit.Mam syna s genetickym postizenim,ktere postihuje veskere svalstvo a autisticke spektrum mozku.Do puberty mel postizene vice nohy,nyni uz ma atroficke obe ruce.Rovnez nove LMP.Z posudku uvedeno tezke funkcni postizeni pohyboveho aparatu.Jiz nekolikrat jsem zadala o auto pro syna.Ale pry se to dava jen amputacim.Co jsem si nasla v diskuzich,nejsem prvni,ale uz nevim kolikrat to podat.Pro velke zhorseni jsem po rediagnostice.Schvaleno nejprve ztp na ctyri roky,nyni po odvolani schvaleno ZTP/P,ale zamitli mi auto.Co dal delat?Dekuji a s pozdravem Hofmannova
 
Nicol Hofmannova

Vážená paní Hofmannová,

podle správního řádu, i logiky věci, se musíte prostě odvolat proti zamítnutí Vaší žádosti o příspěvek na nákup motorového vozidla. Připadá mi to trošku zvláštní, že Vám nechce být přiznán příspěvek, když v posudku je uvedeno, že se jedná o těžké funkční postižení pohybového aparátu. Odvolat se musíte do 15 dnů od doručení rozhodnutí o zamítnutí Vaší žádosti o příspěvek na nákup motorového vozidla. Odvolání se podává odbor odvolacích agend MPSV ČR, Podskalská 19, 128 01 Praha 2. 

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.