příspěvek na auto

Dobrý den. chtěl bych se zeptat zdali mám nárok na přiznání příspěvku na auto.jsem invalidní v 3.stupni.Mám kartu ZTP a posudkový závěr zní:Jde o osobu s těžkým funkčním postižením pohyblivosti nebo orientace,včetně osob s poruchou autistického spektra,ve smyslu ustanovení §34 odst.3 zákona č.329/2011Sb.,o poskytování dávek osobám se zdravotním postižením,ve znění platném od 1.1.2014.Jde o zdravotní stav uvedený v odst.2písm.i přílohy č.4 k vyhlášce č.388/2011Sb.,ve znění platném od 1.1.2014. A druhý dotaz.Budu muset znovu podstoupit všechny jednání s úřady,když mi ZTP, příspěvek na mobilitu a příspěvek na péči byl přiznaný před 6 měsíci? Děkuji.
 
pavel Dvorš?ík

Vážený pane Dvorščíku,

domnívám se, že byste měl mít nárok na příspěvek na nákup motorového vozidla. Budete však nucen projít opět posouzením Vašeho zdravotního stavu.


Rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na prohlédnutí reklam na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji. 

S pozdravem Václav Krása