automobil pro onkologické dítě

DOBRÝ DEN,MOC VÁS ZDRAVÍM A PROSÍM O RADU JESTLI MÁ VŮBEC VÝZNAM ŽÁDAT O PŘÍSPĚVĚK NA AUTOMOBIL PRO MÉHO SYNA JE ONKOLOGICKY NEMOCEN A ŠPATNĚ CHODÍ,ALE CHODÍ... VE 2LETECH ONEMOCNĚL POPRVÉ NÁDOREM V PÁTEŘI A PO 4LETECH SE MU TO VRÁTILO DO PLIC,ALE ZŮSTALA MU ŠPATNÁ CHŮZE,JSME POŘÁD V TZV.UDRŽOVACÍ LÉČBBĚ A MÁME TO JEŠTĚ NA 3ROKY.ZATÍM JSME JEZDILY SANITOU NEBO NAS VOZIL NEKDO Z RODINY,ALE NA CASTE DOJIZDENI DO NEMOCNICE A POZDEJI I VOZENI DO SKOLY BY JSME AUTO POTREBOVALI PROTO VAS PROSIM O RADU JESTLI VUBEC TAKOVÝTO KLIENTI MAJÍ NÁROK NA NEJAKY PŘÍSPĚVĚK NA AUTO NEBO NE.DEKUJI MOCKRÁT
 
Lenka Janí?ková

Vážená paní Janíčková,

domnívám se, že ve Vašem případě byste mohla být se žádostí o příspěvek na nákup motorového vozidla úspěšná. V případě dětí je úřad v hodnocení mírnější. Pokud Váš syn má potíže s chůzí, lze předpokládat, že byste příspěvek mohla obdržet.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, 

NRZP ČR zahájila činnost Konta pomoci www.kontopomoci.cz, na kterém shromažďuje finanční prostředky na podporu projektů, které pomáhají osobám se zdravotním postižením. Aktuálním projektem je sbírka na elektrický vozík pro sedmiletou Klárku, které lékaři ve dvou letech diagnostikovali Spinální muskulární atrofii. Cílem je vybrat pro Klárku částku ve výši 180.000 Kč. Více o Klárce na www.klarcinblog.cz. Pojišťovny nechtějí přiznávat elektrický vozík dětem mladším deseti let.

Na konto pomoci můžete přispět různými způsoby. Můžete poslat jednorázový dar na sbírkový účet č. 248896031/0300 u ČSOB. Můžete přispět i trvalým příkazem určité částky, a to opět na stejný účet nebo si stáhněte zdarma na Appstore nebo Google Play aplikaci SEJF, zaregistrujte se a pouhými 4 kliknutími přispějte na sbírkový účet Konto pomoci. Bližší podrobnosti najdete na webu www.kontopomoci.cz.