prosím o radu ID

ocDobrý den ,pane Krása mám taky problém s posudkovou komisi ,byla jsem v ID III.stupně kterou mi snížili na I stupeň ,přišla jsem na posudkovou a lékař ani by se na mě podíval a přečetl si zprávy které jsem dodala od lékařu, a měl na stole připravené papíry ať je podepíšu řekl že jsem úplně zdravá a ať si klidně podám stížnost a s tým semnou skončil, žádost o odvoláni- námitku na -invalidní důchod jsem podala a dneska jsem šla na posouzení mého zdravotního stavu, až jsem se lekla jak se ke mě pan doktor choval,arogantně..když jsem mu chtěla jenom říct jak se zdravotně cítím špatně ..tak na mě spustil..řval ...mlčte ,nemluvte, běžte, nechte toho, nezajímá mě to, jste interventní-intervagantní(NEZNÁM UŽ TEN VÝRAZ), prostě ho nezajímám...už ani nevím co ještě říkal a tým skončil ani jsem nepromluvila ..no hrozné co jsem zažila u posudkové komisi..Manžel mě odvezl rovnou k lékaři udělalo se mi špatně ...moje diagnóza je .... Prodělala jsem 2xinfarkt a mám stenty (JEDNÁ SE O PACIENTKU S ICHS,2007 PCI+DE,stp.IMzadním 2010-PCI RIA S KOMPLIKACEMI PRO TROMBOSU STENTU,DRUHY DEN reSKG,s trvale obtížnou sekundární prevenci.pak mám problém s páteři těžká def.,spondi C3,C4C4/C5aC5/C6C6/C7s h.disc inc arthrosi..vysoky krevní tlak,nově potvrzené postižení tepen DKK kde je 55% STENOSA afc,hyperglikemie ve vyš.pacientka v péči psychiatra.STAV PACIENTKY NEUSPOKOJIVÝ...MUŽU VÁM ZASLAT VŠECHNA VYŠETŘENÍ KTERÉ MÁM....a hlavně já se necítím opravdu dobře ,když by mi to moje zdravotní problémy dovolili tak nebudu prosit o Invalidní důchod..neudržím rovnováhu ..točí se mi hlava,tlak mám vysoky a tepovou frekvenci ,bušení srdce bolest nohou.. a je mi pořád špatně. Prostě celkově zle. A pan doktor na posudkové mi řekl ať to nehraju ,že jsem zdravá a ať jdu dělat....Nevím zda si mám (mužů) stěžovat na posudkového lékaře ale chci bojovat ,a podat si odvolání,,, Prosím o pomoc a radu děkuji Vladka Cháberová ještě jednou děkuji a prosím o váš názor a zprávu kterou mi prosím pošlete na email .....
 
vladka cháberova

Vážená paní Cháberová,

doporučuji Vám, abyste podala stížnost na chování posudkového lékaře, a to na odbor posudkové služby MPSV ČR,k POdskalská 19, 128 01 Praha 2. Pokud neuspějete se svým odvoláním, doporučuji podat správní žalobu.

S pozdravem Václav Krása

NRZP ČR zahájila činnost Konta pomoci www.kontopomoci.cz, na kterém shromažďuje finanční prostředky na podporu projektů, které pomáhají osobám se zdravotním postižením. Aktuálním projektem je sbírka na elektrický vozík pro sedmiletou Klárku, které lékaři ve dvou letech diagnostikovali Spinální muskulární atrofii. Cílem je vybrat pro Klárku částku ve výši 180.000 Kč. Více o Klárce na www.klarcinblog.cz. Pojišťovny nechtějí přiznávat elektrický vozík dětem mladším deseti let.

Na konto pomoci můžete přispět různými způsoby. Můžete poslat jednorázový dar na sbírkový účet č. 248896031/0300 u ČSOB. Můžete přispět i trvalým příkazem určité částky, a to opět na stejný účet nebo si stáhněte zdarma na Appstore nebo Google Play aplikaci SEJF, zaregistrujte se a pouhými 4 kliknutími přispějte na sbírkový účet Konto pomoci. Bližší podrobnosti najdete na webu www.kontopomoci.cz.