odvolani

dobrý den chci se zeptat jak podat odvolani či namitku s nesouhlasem odebrani ČID I.st. konsilium Segment L5/S1 lehka pravostr.protruze 2-3mm RTG: zaver Lehce scolioza plocha lordosa sacrum acrum retrolistéza L5 do 5mm se znamkami instability L5/S1, kde i osteochondroza mirně deg.změny L4-S1 CT LSp L5/S1 lehka pravostr.protuze 2-3mm denzinometrie: trva osteopenie prox.femoru i L3-4 dale Lp norma. 2x operace leveho loketniho kloubu ztenčeni vrstvy chrupavky v oblasti radialniho epikondylu v ramci artrotickych zmen, deg.zmeny v oblasti uponu při radialnim epikondylu/ pooperačni změny nyni budu žadat jeste o nove vyšetřeni UTZ. mam omezeny pohyb v ruce a o bolest zad ani nemluvím. děkuji za odpoved s pozdravem Krokova Jana
 
Jana Krokova

Vážená paní Kroková,

u ID se podává námitka, pokud nesouhlasíte s rozhodnutím posudkového lékaře. Námitku musíte podat do 30 dnů od doručení rozhodnutí. Podává se prostřednictvím OSSZ, která vydala rozhodnutí, ale adresuje se na ČSSZ, Křížová 25, 155 00 Praha 5.

Námitka nemá odkladný účinek. To znamená, že musíte hned jít na ÚP a zaevidovat se jako uchazečka o zaměstnání, a to proto, aby za Vás bylo placené zdravotní pojištění. Zároveň Vám je rok evidence počítán jako náhradní doba pro starobní důchod. Pokud jste starší 55 let, tak Vám mohou být takto počítány až 3 roky do náhradní doby.


S pozdravem Václav Krása


Budu rád, pokud mi rozkliknete reklamu na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Děkuji