Nový dotaz

Dobrý den,prosím potrebuji poradit,dceři byla sice uznána invalida 1stupně ale pro nesplnění podmínek o důchodovém pojištění se žádost zamítá.Dceri je 18let teď nastoupila na střední školu protože dosud chodila 11let na základní školu.Podle posudku invalidita vznikla 4dny před 18narozeninama tudíž nezískala v období před invaliditou žádnou dobu pojištění a teď nevím co s tým prosím poraďte pokud je vůbec nějaké řešení děkuji moc
 
Marcela ?ernochová

Vážená paní Černochová,

přiznám se, že vůbec tomu nerozumím, protože, pokud Vaše dcera navštěvovala do 18 let školu, tak je sociálně pojištěna a důchod by ji měl být přiznán. Doporučuji, abyste podala okamžitě námitku, a to prostřednictvím OSSZ, ale adresujte jej na ČSSZ, Křížová 25, 155 00. Současně mi prosím pošlete na adresu v.krasa@nrzp.cz kopii rozhodnutí, zeptám se na ČSSZ sám.

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.