narok na inval. duchod.

dobry den chtel bych radu jak se zachovat.vloni jsem marodil 380 dni listezal5/s1 //stupne s istmickou spondylozou aarttrozou intervert. kl.foraminostenoza oboustr. mnel jsem hnuty obratel o 12mm. muj osetr. lekar mne poslal ke komisy o zadost na in. duchod a tam mi rekli ze nemam narok na duchod. dnes jsem jiz po fixaci patere operace srouby a naka tycka jako stabilizator.lekar mi rekl abych si znovu zazadal o duchod. tak bych chtel poradit jestli mam nanej narok. nemnel bych nic zvedat nedelat prudke pohyby a nazatezovat pater. i po operaci bolesti nohou a hyzdy pretrvavaji. prakticky bez fr. holi se spatne chodi a ani snimy moc chodit nemohu .100 az 200 metru a musim odpocivat. dekuji za odpoved. pavel.
 
pavel

Vážený pane Pavle,

doporučuji Vám, abyste si podal žádost o ID. Pokud neuspějete, doporučuji Vám podat námitku. Vždy se musí bojovat. Váš ošetřující lékař by si měl pročíst přílohu vyhlášky č. 359/2009 Sb., o míře invalidity a podle toho Vámnapsat lépkařskou zprávu a doporučení pro přiznání ID.

S pozdravem Václav Krása 

Vážený pane,
NRZP ČR zahájila činnost Konta pomoci www.kontopomoci.cz, na kterém shromažďuje finanční prostředky na podporu projektů, které pomáhají osobám se zdravotním postižením. Aktuálním projektem je sbírka na elektrický vozík pro sedmiletou Klárku, které lékaři ve dvou letech diagnostikovali Spinální muskulární atrofii. Cílem je vybrat pro Klárku částku ve výši 180.000 Kč. Více o Klárce na www.klarcinblog.cz. Pojišťovny nechtějí přiznávat elektrický vozík dětem mladším deseti let.
Na konto pomoci můžete přispět různými způsoby. Můžete poslat jednorázový dar na sbírkový účet č. 248896031/0300 u ČSOB. Můžete přispět i trvalým příkazem určité částky, a to opět na stejný účet nebo si stáhněte zdarma na Appstore nebo Google Play aplikaci SEJF, zaregistrujte se a pouhými 4 kliknutími přispějte na sbírkový účet Konto pomoci. Bližší podrobnosti najdete na webu www.kontopomoci.cz