invalidni duchod

Dobrý den,obracim se na vas s prosbou.Dne 12.6.2019 mi byl pozastaven in. duchod 3 stupne. 21.6 dorazily lekarske zpravy na LPS.DNE 3.9 jsem volala na LPS jak to s vyrizenim meho duchodu vypada a bylo mi receno ze jeste nebyl pridelen lekar ktery me bude posuzovat,ze pry nemaji posudkove lekare.myslim si ze od cervna je to jiz nejaka doba abych byla posouzena.zda se mi to jiz dlouho.muj duchod je jediny prijem ktery mam.Mužete mi prosim poradit jak dal jiz sem zoufala dekuji
 
ivana styblova

Vážená paní Stýblová,

nemám pro Vás dobrou zprávu, protože v současné době trvá posuzování strašně dlouho, protože skutečně nejsou posudkoví lékaři. Můžete si stěžovat u ředitele posudkové služby ČSSZ pana Miroslava Bosáka, ale asi si moc nepomůžete. Pokud nemáte finanční prostředky, doporučuji Vám, abyste se obrátila na Váš ÚP a požádala o dávku okamžité hmotné pomoci, nebo o dávku životního minima, případně příspěvek na bydlení.


Rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na prohlédnutí reklam na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji. 

S pozdravem Václav Krása