Invalidní důchod

Dobrý den, pane Kráso, mám už 10 plný invalidní důchod, později důchod 3. stupně. Nyní mi přišel opět posudek o invaliditě, která trvá, ale nebylo řečeno na jak dlouhou dobu mi důchod nechávají. V posudku se píše " Od stanovení omezené platnosti posudku ve smyslu nyní platné pracovní posudkové metodiky upouštím ", nedokážu si představit, co tato formulace znamená. Prosím, můžete mi to nějak upřesnit? Předem děkuji Zejdová.
 
Marcela Zejdová

Vážená paní Zejdová,

uvedený text znamená, že nemáte stanoveno datum další kontroly Vašeho zdravotního stavu. Váš stav je zřejmě takový, že Vás již nebudou zvát na další kontroly.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, 

rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se neustálým snižováním státní podpory, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.